TAGGAD TILL TUSEN

Språkresan närmar sig snabbare än vad man tror. Om 84 dagar sitter jag på ett plan till Paris. Det börjar kännas mer verkligt nu, snart får man inloggningarna till mypage, sidan där man hittar alla uppgifter, tex vilken värdfamilj man ska bo hos, flyg tider osv. Sen någon gång i maj blir det avresemöte, och sen är det dags! 
 
Annars ska jag nog mejla min bloggadress till sts på tisdag då jag tänkte bli lite mer aktiv här nu när det börja hända saker. Då får jag väl lite fler läsare och jag vill passa på att säga om ni har några frågt så går det jätte bra att ställa dem. Ska försöka svara på dem så bra jag kan! 
 
Sist vill jag bara önska er en glad påsk!
 

Läsar fråga

Fick en fråga av en tjej som undrarde om det finns språkresor där man inte går i skolan utan bara lär sig av att vara där. 
Det finn så kallade experience resor när man till exempel åker igenom hela USA med minibuss. På dessa resor går man inte i skolan utan lär sig bara engelska genom att prata med sina nya vänner och ledare. Men de klassiska resorna går man endast i skolan 3 timmar, måndag-fredag och enligt min syrra som var på Isle of Wight förra året lärde man sig mest engelska utanför skolan. Se finns det även intensiv, dock endast i Oxford. Då går man längre i skolan varje dag. Man får helt enkel kika in oss läsa om vad som kan passa! 

4 månader kvar

Bloggen har legat nere ett tag nu och Angelica har klagat på mig så tänkte börja skriva här igen. Tiden har rusat iväg och snart börjar det komma brev och annan information från sts som kan vara intressant och bra att skriva här. Har ni några frågor eller funderingar går det jättebra att ställa dem. Lovar att försöka svara så gott jag kan. 
 
Det är mindre än fyra månader kvar vilket känns helt sjukt. Jag är så sjukt taggad och vill åka nu nu nu! Det senaste halvåret har gått så fort och om bara några månader sitter jag på ett plan ner till Paris och sedan Bournemouth. Jag har rest ganska mycket i mitt liv men aldrig utan mina föräldrar så jag kommer säkert vara jätte nervös innan. Men det ska bli ganska skönt att vara borta från dem i några månader, hehe.