Lite gott och blandat om allt

Mycket har hänt, lite har skrivits här kan man väl säga. Jag har haft fullt upp, mycket i skolan sen har det hänt massa jobbiga saker denna våren och jag har inte orkat uppdatera helt enkelt. Men nu är det officiellt, jag har gjort klart allt som behövs göras i åttan någonsin. Hade min sista redovisning i dag och skojar inte om jag säger att jag gråter av lycka över att allt är slut. Nu ser jag bara fram emot sommarlovet och språkresan! 
 
För ungefär en månad sen fick jag brev på posten men medlemskort, faktura och lite annat smått. Blev så sjukt glad när jag såg kuvertet i brevlådan. Då kändes det mer verkligt att jag faktiskt ska bo i england i tre veckor denna sommaren. Sen ungefär samtidigt fick jag mypage. Mypage är sidan där alla uppgifter om språkresan kommer upp, ex flygtider, värdfamilj, ledare och olika dokument. Jag kommer ihåg att min mobil vibrerade under spanskan och då var det mejl från sts om mypage, typ skrek av glädje. Har dock inte fått värdfamilj än men är inne typ varannan timme och kollar. 
 
Vad mer har hänt? Jo jag har träffat Angelica och Johanna 3 gånger nu de senaste veckorna. De ska också med på språkresan fast de åker direkt till Bournemouth. Så det har varit jättekul. Kan rekomendera att gå med i sts event på facebook och kanske snacka med någon innan för alla är verkligen jätte trevliga! 
 
snodde bilden från min masterfotograf Angelica (hoppas hon inte dödar mig nu...) , kolla in hennes språkrese blogg HÄR
 
Nu är det endast 25 dagar kvar innan jag sitter på flyget till Paris. I can't wait.

Kommentarer
Postat av: angelica

*trying to not kill u*

haha duktigt flicka som uppdatera! ;D

2013-05-30 @ 21:25:03
URL: http://angelicabengtsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback