197 dagar kvar

Nu är det mindre än 200 dagar innan jag är på väg på mitt livs resa. Känns så nära men ändå så långt borta. Tiden går snabbare än vad man tror och snart sitter jag i bilen på väg till flygplatsen.
 
Jag undrar hur det kommer vara, hur det kommer kännas och hur mycket jag kommer förändras under de veckorna jag är borta. Borta från mitt vanliga liv, min famlij, mina vänner här hemma. Jag kommer sakna mycket men samtidigt lära mig så mycket. Hur de lever i andra länder, lära mig ta hand om mig själv, klara mig utan mina föräldrar och framförallt lära mig kommunicera med andra människor på ett annat språk. Jag har aldrig varit den personen som gillar att prata inför många människor, speciellt inte på engelska. Men jag hoppas att min språkresa kommer hjälpa mig att tro mer på mig själv och att få ett bättre självförtoende. Jag hoppas också jag kommer träffa många nya vänner och ha roligt hela tiden.
 
Jag har redan nu pratat med några som ska iväg på resan samtidigt som mig. Jag skriver med Angelica nästan varje dag och ibland med Johanna. Två superfina personer! Kolla gärna in deras bloggar (genom att klicka på namnen).
 
Nu ska jag återgå till mitt pluggande och fortsätta drömma om sommaren 2013.
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback